AirBOSS – økonomistyring til alle brancher

AirBOSS er et økonomi- og administrationsystem, der er designet til at gøre hverdagen nemmere – uanset din branche.

Systemet er bygget med fokus på en høj grad af brugervenlighed og ud fra princippet om rimelige priser som et engangsbeløb. Brugervenligheden gør det nemt at tilgå sit debitor/kreditor-kartotek, løn, fakturering, lagerbeholdninger, GDPR-funktioner, CRM og meget mere – ikke mindst på grund af den særlige modulære opbygning, hvormed vi kan tilpasse systemet præcis til din forretning.

Praktisk modulopbygning

Får du pludseligt brug for en ny funktion til dit regnskabs- eller administrationssystem? Så behøver du ikke investere i dyr og tidskrævende udvikling. Tilknyt blot det rette modul!

Ingen løbende udgifter

Er du træt af faste betalinger for dit system? Med AirBOSS er der ingen månedlig eller årlig udgift. Systemet baserer sig på engangsydelser, hvorefter du slipper for opkrævninger.

Lokalt installeret

AirBOSS installeres lokalt og kan altid tilgås fra dit eget skrivebord. Vi sørger for installation og opsætning, så systemet matcher forretningens kriterier.

Et system til dine behov

Hvad end du har brug for et basalt bogholderi- og faktureringsprogram eller søger en større løsning med avancerede funktioner og stor kapacitet, har AirBOSS løsningen.

Vi yder installation og support af det fleksible ERP- og regnskabsprogram, som er udviklet i samarbejde med mere end 100 forskellige brancher!

Kontakt os for at høre mere – og få et system målrettet dine behov.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger