Antivirus til virksomheder

I dag er virksomhedens computere fyldt med værdifuldt data og sensitive informationer. Desværre kan cybertrusler fra virus og malware ødelægge mange timers arbejde på et splitsekund - og blotlægge informationer, som ikke vedkommer omverden.

Med en antivirus-løsning fra Sydjysk Data er virksomheden beskyttet med topklasse antivirus, der giver notifikationer ved virus eller angreb.

Vi opsætter gerne specielle regler til følsom software, så alle computere er ekstra godt beskyttet.

Beskyttelse i topklasse.

Tryghed

Slip dine bekymringer og overlad ansvaret til os. Effektiv antivirus er en af vores kompetencer – som vi evt. kan kombinere med online eller lokale backup-løsninger.

Support

Vi kan yde fuld support på alle niveauer, hvis der opstår pludselige IT-udfordringer. Vores vagtelefon er åben 24/7 – og med fjernsupport hjælper vi dig hurtigt videre.

Særlig fokus

Har din virksomhed risikoområder eller følsom software, der skal opsættes særlige betingelser for? Vi hjælper med præventiv opsætning af regler for ekstra beskyttelse.

Beskyt virksomheden – kontakt Sydjysk Data

Overlad dine IT-udfordringer til os og fokusér på forretningen kerneområder. Vi sikrer virksomheden mod virus og malware – på PC, Mac, servere og meget mere.

Få et professionelt sikkerhedsnet mod virus, ransomware, spam og meget mere.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger inden for antivirus til virksomheder.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger