Lokal backup - til nemme, hurtige og sikre backupløsninger

Sydjysk Data yder support til valg og opsætning af lokal eller offline backup. Fordelene ved en lokal backupløsning er bl.a. at man har control over det der bliver taget backup, det tager ikke så lang tid at fuldføre en backup. Vi anbefaler også løsninger hvor man kører online backup og lokal backup samtidig.

Hastighed

Med lokal backup kan I hurtigere lave fulde backups. Hastigheden på jeres backup er ikke længere afhængig af hvor hurtig jeres internetforbindelse er.

Sikkerhed

Lokal backup kører over jeres eget netværk og kommer ikke i kontakt med internettet. Derfor er der ingen der kan følge med i hvornår I tager backup eller hvor I gemmer dataen.

Simpelhed

Der er ingen lange juridiske dokumenter, ingen specielle aftaler og ingen besvær. Det hele kører præcist efter hvordan I vil have det.

Der er hjælp at hente - Kontakt os for rådgivning til hvordan I bedst opsætter jeres backupløsning.

Sydjysk Data er et IT firma med fokus på at levere gode IT-løsninger i samarbejde med lokale partnere for at kunne levere den bedste service.
Vi sørger for opsætning og vedligeholdelse af jeres backup
Vi hjælper med gendannelse af data fra backup
Rådgivning inden for de mest effektive backupløsninger
Hurtig kontakt til vores konsulenter

Expert rådgivning og professionelle backupløsninger

Den bedste backupløsning er ikke altid den simpelste. Selvom en lokal backup har mange fordele har den også ulemper. Det mest af tiden er en hybrid løsning bedst. Vi har stor erfaring med at opsætte backupløsninger og sørge for at vores kunder er tilfredse og deres data er sikker. Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælper jer med jeres backupløsning.
fjernsupport.png

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2018 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.