Lokal backup

Lokal backup (også kendt som offline backup) er en nem, sikker og hurtig løsning. Fordelene er blandt andet, at du har fuld kontrol over frekvensen på dine backup-planer, ligesom du selv vælger, hvilke områder du ønsker en ekstra kopi af. Det - og den direkte dataoverførsel - gør det hurtigere at fuldføre en gendannelse.

Hos Sydjysk Data anbefaler vi typisk en hybrid backup, som er en kombination af lokalt gemte data samt lagring i skyen, hvormed der sikres maksimal beskyttelse.

Kontakt os for at høre mere – og få rådgivning ud fra dine specifikke forretningsbehov.

Backupløsning gjort nemt

Hurtigt

Med lokal backup kan du hurtigere lave komplette sikkerhedskopier. Hastigheden på jeres backup er ikke længere afhængig af, hvor hurtig jeres internetforbindelse er.

Nemt

Glem de lange juridiske dokumenter. Lokale backupløsninger kræver ingen specielle aftaler eller dokumentation. Det hele kører præcist efter virksomhedens ønsker.

Sikkert

En lokal løsning kører over jeres eget netværk, og kommer dermed ikke i kontakt med internettet. Derfor kan ingen følge med i hvor eller hvornår data sikres.

Lokal backup er den bedste beskyttelse mod ransomware

En lokal backup kan vise sig som den bedste beskyttelse mod de stigende trusler fra ransomware. Ransomeware er et fænomen, der for alvor blev virkelighed for mange danske virksomheder, da ’Cerber’ Ransomware trængte ind i deres systemer i 2016.

Den ondsindede kode infiltrerer computere og blokerer for filer, hvormed man er tvunget til at købe sin data tilbage, da den holdes som gidsel.

Ved brug af lokale backups har du en version af dine data, som ligger gemt væk fra skyen og det almindelige internet. Kun du har adgang.

Få en skræddersyet løsning

Hos Sydjysk Data har vi fokus på værdiskabende IT-løsninger hos vores kunder. Derfor er din løsning naturligvis tilpasset din forretnings behov.

For de fleste betyder det, at den lokale backup kombineres med en online. Selvom en dobbelt backup kan lyde redundant, er løsningen den sikreste, fordi den forener styrken fra lokale, private sikkerhedskopier med de online datacentres fysiske beskyttelse af servere og udstyr.

Kontakt os for at høre mere – og få den perfekte løsning til backup og gendannelse af dine vigtige filer.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger