Firewall og netværk

En effektiv firewall er det første forsvar, der beskytter netværk og data samt medarbejdere og lokationer. Vi leverer løsningen og udstyret til både små og store virksomheder, som ønsker at sikre deres netværk bedst muligt.

Fordi mange moderne enheder kommunikerer trådløst over WiFi, sikrer vi også denne opsætning mod ubudne gæster – og sørger for en høj ydelse til forretningen, bl.a. via fejlfinding og løbende overvågning.

Et vågent øje

Vi holder øje med netværket og tilbyder moderne sikkerhedsfunktioner. Netværksløsningen er livsnerven til omverdenen og kritisk for forretningsdriften.

Netværk til alle størrelser

Få den rette kapacitet til virksomhedens behov. Vi sikrer god ydelse til både medarbejdere og gæster på netværket – evt. med begrænset gæstezone.

En samlet løsning

Vi leverer gerne hele netværksløsningen med udstyr, opsætning og support. Vores ekspertise garanterer dig en specialløsning, hvor du slipper for besværet.

IT-sikkerhed skaber frihed

Moderne netværk består af alt fra lokal forbindelse, forbindelser mellem geografisk spredte afdelinger og adgange til internettet, cloud-services og meget mere.

Strukturen er kompleks, men adgangen skal være simpel og ligetil, hvad end fra computer eller mobil enhed. Sådan dækker vi den moderne arbejdsplads – med hurtig forbindelse, fleksibilitet og høj sikkerhed.

Kontakt os for at høre mere.

Send os en mail
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger