Hosted Server løsning - det bliver ikke nemmere.

Ved Sydjysk Data kan du leje en hosted server, der passer til lige jeres behov. I slipper for selv at vedligeholde og holde jeres server kørende. Vores datacenter har altid opdateret hardware og benytter kun hurtige SSD diske til jeres server. I er garanteret 99,9% oppetid - så er i altid online.

Fuld backup

Der bliver automatisk taget dagligt backup af jeres server, I skal ikke selv gøre noget. Så I behøves ikke at bekymre jer om fejl eller slettede filer - servernedbrud er fortid.

Tilpasning

Vores Hosted Server kan tilpasses til lige jeres behov, om I har brug for masser af plads, kraftige CPU’er eller meget RAM. Det er altid muligt at tilføje mere hvis jeres behov skulle ændre sig.

99,9% oppetid

Hver Hosted Server kommer med en oppetidsgaranti på 99,9%. vi opretholder et højt niveau af redundans i vores hardware og netværk til at tilbyde vores 99,9% oppetidsgaranti.

Hosted AirBOSS – Tilgængeligt lige der hvor du har brug for det.

Om du allerede har AirBOSS eller ej, så kan du få den hosted. Med Hosted AirBOSS kan du få adgang til din AirBOSS uanset hvor du befinder dig. I skal ikke bekymre jer og bruge tid på backup, det klare vi for jer. I vil have samme hastighed på AirBOSS, som I allerede har eller bedre.
Du ejer selv dit AirBOSS
Din revisor kan have direkte adgang
Ingen ekstra udgifter til vedligeholdelse
Kontakt os for at høre mere om alle fordele

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2018 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.