IT-Sikkerhed

I dag er ord som tabt data, virus, malware, hackerangreb og ransomware desværre blevet almindeligt kendt blandt folk, der arbejder med IT.

Bundsolid IT-sikkerhed skal sikre en tryg forretningsdrift, hvor IT-miljøet er åbent og mobilt for virksomhedens ansatte, men et lukket land for uvedkommende.

Få professionel digital sikkerhed og informationsbeskyttelse fra Sydjysk Data. Vi udformer en strategi, som baserer sig på din virksomheds udfordringer - altid med backup og mulighed for at genskabe data.

Lad os skabe din sikkerhed

Komplet beskyttelse

Styrk sikkerheden med rådgivning og løsninger til både software og hardware. Vi hjælper med at overholde GDPR-retningslinjer i forbindelse med IT, beskytte mod cyberkriminelle etc.

Sikker på arbejde

Få professionel IT-sikkerhed på arbejdspladsen, med udgangspunkt i de ansatte og virksomhedens risikoprofil. Bliv beskyttet mod virus, phishing, malware og meget mere.

Sikker derhjemme

Antallet af hjemmearbejdspladser er øget med rekordfart, men sikkerheden skal naturligvis være i top – uanset hvorfra den ansatte logger på. Vi beskytter forretningen – på alle enheder.

Bliv beskyttet af en helhedsorienteret løsning

I dag er næsten alle virksomheder og organisationer afhængig af velfungerende IT. Et pludseligt nedbrud eller tabte data er derfor ikke bare tabt arbejdstid, men kan få økonomiske konsekvenser.

Vi udarbejder din IT-sikkerhedsløsning med øje for både hardware og software, men også kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med brugen af IT – både inden for generel IT-sikkerhed, deling af informationer, GDPR-krav og meget mere.

Den helhedsorienterede tilgang forebygger og hjælper til bedre digitale vaner, lukker for sikkerhedshuller og gør det muligt at genskabe data for at komme tilbage til normal drift.

Din livslinje, når tingene går i sort

Siden 2007 har Sydjysk Data været med til at beskytte små og mellemstore danske virksomheder mod nedetid og tabet af kritisk data.

På baggrund af en grundig identifikation af risikoer, kan vi udarbejde og implementere IT-sikkerhed og guidelines for sikkert IT-brug i netop din forretning.

Vi yder naturligvis gerne support, når tingene går i sort og der er behov for akutte løsninger.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du bliver beskyttet – på arbejdspladsen, hjemme og fra mobile enheder.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger