IT-Support i Kolding – hurtig og fleksibel service

Hos Sydjysk Data yder vi IT-support til både software og hardware, så vi kan løse alle dine tekniske udfordringer. Vi tilbyder altid hurtig assistance og taler et sprog, du som kunde forstår.

Betragt os som jeres egne kompetente IT-afdeling til fejlfinding, reparation og service, og en partner som forstår vigtigheden af køreklar IT til virksomhedens mange opgaver.

Support kvalitet helt i skyerne

Salg

Står I og mangler nye computere, printere eller netværksudstyr? Vi finder frem til udstyr, der passer til jeres behov og arbejdsgang – og vi klarer naturligvis opsætningen.

Support

Har I problemer med at åbne PDF-dokumenter, kan I pludselig ikke sende mails eller gider serveren ikke at starte? Vi sidder klar ved telefonen for at løse jeres problemer.

Reparation

Sydjysk Data har eget værksted, hvor langt de fleste reparationer af computere kan klares. Vi tilbyder blandt andet udskiftning af harddiske og rensning af PC for virus.

Outsource din IT-support til Sydjysk Data

Når du outsourcer din IT-support til Sydjysk Data, får du alsidig og fleksibel support fra det, der svarer sig til din helt eget IT-afdeling!

Vi agerer både hotline for brugere af Mac og Windows computere, som vi hjælper hurtigt og effektivt.

Netop trygheden i hurtig hjælp er en af årsagerne til, at vores IT-support i Kolding giver værdi i virksomheder over hele landet. Vi er en ekstern eksperthjælp, der ikke tærer på ressourcerne i din egen virksomhed, men bidrager med nødvendig viden, når der skal løses problemer her og nu.

Fjernsupport – få lynhurtig hjælp

Med fjernsupport kan vi være på din computer allerede minuttet efter du har kontaktet os! Det betyder hurtig assistance, så du kan komme videre i dagens mange opgaver – uden at være tvunget til et ufrivilligt stop.

Det er let for dig at give adgang til fjernsupport, og det giver os mulighed for at løse dit IT-problem hurtigt. Du kan endda følge med i hvad vi laver, direkte fra det praktiske TeamViewer program. Softwaren er gratis og etablerer en sikker forbindelse – fra både Mac og Windows.

Vi dækker alle dine supportbehov

Sydjysk Data klarer fejlfinding af både software og hardware. Vores korte responstid giver dig en ekstra tryghed i den IT-afhængige hverdag.

Foruden at løse de pludselige problemer tilbyder vi IT-rådgivning, sikkerhed, overvågning og backup-løsninger.

Kort fortalt dækker vi alle dine behov inden for IT-support – på et sprog du forstår og med omtanke for fremtidssikring af din IT-drift.

IT-support i alle former

IT-rådgivning, sikkerhed, overvågning og backup-løsninger.

Fjernsupport

Fjernsupport til mac, til din pc og det bliver ikke nemmere.
Fjernsupport til PC
Eller
Fjernsupport til Mac

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger