IT-udstyr til virksomheder

Sydjysk Data tilbyder alt hardware og software til virksomheder og kontor. Vi arbejder ud fra princippet om, at den rigtige løsning hverken er for stor eller for lille. Med det mener vi, at din virksomhed skal bruge lige præcis dét udstyr, som giver forretningsmæssig værdi.

Hos os taler du direkte med teknikeren, da vi ikke har sælgere. Det sikrer dig IT-udstyr, som bidrager til en stabil drift med et minimum af udsving – fastlagt ud fra reelle behov og ikke pistolsalg.

Hvad tilbyder vi?

Bærbar pc'er

Vi kan tilbyde bærbar PC'er til alle formål, inkl. al tilbehør til bærbar, såsom taske, trådløs mus/tastatur, dockingstation og Office pakke.

Stationær pc'er

Du kan vælge mellem en PC med separat skærm eller en PC med indbygget skærm. Vi kan desuden opgradere din nuværende PC med bl.a. hurtigere og mere diskplads, mere RAM eller ekstra grafikkort.

Email system

Mangler du fuld synkronisering af mails, kontakter og kalender over alle dine enheder? Træt af dine mails lander hos kundernes spam folder eller mangler plads til alle dine mails? Vi kan tilbyde en af verdens bedste mail system.

Hosting

Kunne du godt tænke dig at arbejde uanset hvor du er? Vi kan tilbyde Hosted Desktop, så du har den samme skrivebord på, telefon, tablet eller PC. Vores hosted løsninger er altid tilgængelige, 24/7, med en oppetid på 99,9%.

Trådløs netværk

Har du brug for sikker og stabil netværk? Har du ikke nok dækning på kontoret eller lagret?

Printere

Træt af at printeren ikke vil virke? Vi sælger og opsætter en lang række printere - bon printer til butik, printer med skanne funktion eller label printer til lageret.

Backup

Er du kommet til at slette noget vigtigt eller er blevet angrebet af virus som CryptoLocker? Med vores Online backup løsning får du notifikationer om backupkørsel, vi kryptere og komprimere jeres data. Vi kan også opsætte lokale backup løsninger.

Økonomisystem

Vi kan tilbyde et komplet økonomisystem til alle brancher. Nem at bruge, men samtidig fyldt med funktioner til nutidens behov. Alt fra fakturering, bogholderi, lagerstyring til integrationer.

Kompetent rådgivning

Vi har ydet faglig stærk IT-rådgivning siden 2007. Vores målsætning er altid at levere målrettede løsninger som totalleverandør, der installerer, implementerer og varetager drift.

Behovet først

Hos Sydjysk Data taler du direkte med teknikeren – på forståeligt dansk. Vi har ikke sælgere ansat, men tager udgangspunkt i den løsning, der giver forretningsværdi.

Stærkt IT-udstyr

Vores IT-løsninger er baseret på kvalitetsprodukter. Det sikrer den bedste stabilitet, hvilket er direkte oversat til færre problemer og mindre irritation i løbet af arbejdsdagen.

Få en tilpasset løsning

Hvor mange PC’ere skal der bruges? Hvordan skal de forbindes? Skal vi bruge en serverløsning til fildeling? Er lokal backup en nødvendighed?

Uanset om du har en mindre virksomhed eller har behov for en komplet kontorinstallation med computere, servere, netværk, printere og software, løser vi opgaven.

IT-udstyr til virksomheder er fundamentet for nutidens arbejdsvilkår. Vi kortlægger behovet og forsyner forretningen med den installation, der matcher arbejdsbetingelserne. Ikke bare i dag, men med fokus på fremtidens udfordringer.

Send os en mail

Kontakt os og hør mere

Ønsker du en uforpligtende snak om professionelt IT-udstyr til virksomheden? Kontakt os lad os tage en snak om dine ønsker til sikkerhed, kvalitet og budget.

Med afsæt i en grundig analyse kan vi hjælpe med indkøb, installation og opsætning af en solid og fremtidssikret løsning.

Alle tilbud og løsninger udarbejdes af teknikere – der anbefaler og rådgiver med afsæt i dine behov.

Ring os op eller send en besked – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger