Microsoft 365 Backup

Mange virksomheder udnytter de gode muligheder i Microsoft 365. Dermed placerer du virksomhedens vigtigste aktiver – dens data – i selvsamme system.

Men mange er desværre ikke klar over, at Microsofts eget gendannelsessystem ikke er tilstrækkeligt, hvis du ønsker at sikre dine dyrebare data. Microsoft forpligter sig nemlig til at gendanne selve systemet, og altså ikke nødvendigvis de mange data, du gemmer i det.

Med en Microsoft 365 backup løsning hos Sydjysk Data får du dækket dine gendannelsesbehov på en fyldestgørende måde, som også sikrer backup af mail, OneDrive og SharePoint. Det er bogstaveligt talt guld værd.

Mere end blot systemgendannelse

Ét er software, men hvor står du, hvis alle vigtige filer pludselig er væk? Vi sørger for sikker backup, der gør det muligt at gendanne essensen af det hele: data.

Dækker jeres vigtigste områder

Kom hurtigt videre. Vores backupløsning kan håndtere mapper i Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams, mailbokse, mailarkiv og meget mere.

Ubegrænset data og ingen tilbageholdelses politik

Hos Sydjysk Data er du ikke begrænset af gyldighedsperioder eller datakvoter. Vi yder fuld gendannelse ud fra de aftalte forretningsbehov. Altid uden stopklodser.

Undgå kritiske datatab

Fravælg ikke en sikkerhedskopi af dine data i den tro, at der er en tilstrækkelig indbygget Microsoft 365 backup i din aftale.

Microsoft tilbyder 30 dage ’Retention’, men bemærk at dette ikke en optimal løsning, hvis du vil have sikret alle forretningens data.

Retention tillader kun at genskabe filer i op til 30 dage efter de er slettet, og selv hvis du anvender denne indbyggede løsning, er den ikke tilpas effektiv i forhold til at gendanne centrale områder som f.eks. SharePoint og OneDrive.

Kontakt i stedet Sydjysk Data for en snak om dine backup-behov – og få en grundig løsning, der beskytter ordentligt, hvis uheldet er ude.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger