Hvem er Sydjysk Data?

Vi er et it-firma i Kolding, der leverer god, kosteffektiv professionel it-service og -support i hele trekantsområdet.

Vi tilbyder professionelle it-løsninger lige fra indkøb til drift – og hjælper således med alt fra at finde det rigtige hardware og software til at udarbejde komplette virksomhedsløsninger til både små og mellemstore virksomheder.

Vores kompetencer

Vi arbejder ud fra vores kontor i Kolding, hvor vi kan tilbyde en kop kaffe og en snak omkring jeres IT behov og hvordan vi bedst løser det. Vi mener nemlig at de bedste it-løsninger bygges på godt samarbejde, god planlægning, klar kommunikation og erfaring.

Om os

Sydjysk Data er et professionelt it-firma, som blev grundlagt i 2007. Vi har hjemme på Kokholm 1A i Kolding, og vi består af tre medarbejdere med bred erfaring inden for IT. Hos os taler du direkte med fagmanden, ikke sælgeren. Det sikrer dig relevante løsninger – uden lange salgstaler. Vi finder i fællesskab den løsning, der matcher dine behov, så du aldrig betaler for mere end du rent faktisk har brug for.

Vi varetager en bred vifte af it-opgaver og kan således fungere som din it-totalleverandør. Vi installerer, implementerer og varetager drift af afprøvede it-løsninger – lige den løsning, der passer til dine behov. Vores fokus er altid på at levere høj og værdiskabende service, og vi tilbyder derfor både on-site og fjernsupport, så du altid kommer hurtigt og nemt videre, hvis der skulle opstå problemer.

Kontakt os gerne for en uformel snak om jeres IT-behov i dag.

Kontakt os
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger