Nyt kontor? Langsom computer?

Sydjysk Data kan hjælpe jer med at vælge det rigtige hardware til jeres arbejdsgang, lige meget om I arbejder på kontor, lager eller i butik. Hvad enten der er tale om en ny bon printer til kassen, bedre Wi-Fi på kontoret eller en ny server til hele virksomheden, arbejder vi med omhu og sørger for at få den bedste ydeevne.

Kontor

Vi tilbyder salg af alle IT relateret produkter til kontoret uanset om I arbejder i et Windows eller Mac miljø. Konkurrencedygtige priser på PC - stationær eller bærbar, Mac, printere med mere.

Netværk

Netværk og internet er er noget virksomheder er meget afhængig af. Vi tilbyder netværksløsninger til ethvert behov, bedre Wi-Fi dækning og styrke, høj netværkssikkerhed og stabil netværksdelinger.

Server

Sydjysk Data leverer sikker, stabile, flexible og højtydende server løsninger. Sammen finder vi den bedste løsning til jeres behov, om det skal være en lokal server eller Hosted Desktop.

Den rene Windows oplevelse - uden ekstra programmer og reklamer

Når man køber en PC eller bærbar i en butik eller webshop, følger der næsten altid unødvendige programmer med din enhed. Det giver stor risiko for fejl, langsom ydeevne og en masser af reklamer til at købe noget man egentlig ikke har brug for. Når man handler hos Sydjysk Data, får man den rene Windows oplevelse. Vi fjerner alt hvad man ikke har brug for og sørger for at din PC har de seneste system og sikkerheds opdateringer.

Ren Windows - inkluderet i prisen

Bedre sikkerhed ved at fjerne forældet programmer

PC'en bliver hurtigere

Vores partnere

AirBOSS
NewAngle
Microsoft
Lenovo
Brother
ZyXEL
minuba

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2018 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.