Se hvad vi kan tilbyde dig:

Bærbar PC'er
Vi kan tilbyde bærbar PC'er til alle formål, inkl. al tilbehør til bærbar, såsom taske, trådløs mus/tastatur, dockingstation og Office pakke.Stationær PC'er
Du kan vælge mellem en PC med separat skærm eller en PC med indbygget skærm. Vi kan desuden opgradere din nuværende PC med bl.a. hurtigere og mere diskplads, mere RAM eller ekstra grafikkort.
Trådløs netværk
Har du brug for sikker og stabil netværk? Har du ikke nok dækning på kontoret eller lagret?
Printere
Træt af at printeren ikke vil virke? Vi sælger og opsætter en lang række printere - bon printer til butik, printer med skanne funktion eller label printer til lageret.


Økonomisystem
Vi kan tilbyde et komplet økonomisystem til alle brancher. Nem at bruge, men samtidig fyldt med funktioner til nutidens behov. Alt fra fakturering, bogholderi, lagerstyring til integrationer.


Email system
Mangler du fuld synkronisering af mails, kontakter og kalender over alle dine enheder? Træt af dine mails lander hos kundernes spam folder eller mangler plads til alle dine mails? Vi kan tilbyde en af verdens bedste mail system.

Backup
Er du kommet til at slette noget vigtigt eller er blevet angrebet af virus som CryptoLocker? Med vores Online backup løsning får du notifikationer om backupkørsel, vi kryptere og komprimere jeres data. Vi kan også opsætte lokale backup løsninger.
Hosting
Kunne du godt tænke dig at arbejde uanset hvor du er? Vi kan tilbyde Hosted Desktop, så du har den samme skrivebord på, telefon, tablet eller PC. Vores hosted løsninger er altid tilgængelige, 24/7, med en oppetid på 99,9%.

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2018 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.