IT-outsourcing

Få omkostningsbesparelser, eksperthjælp og ikke mindst 24/7 support ved akutte behov!

Vi har gjort det til en let beslutning at bruge Sydjysk Data til IT-outsourcing. Her får du et stærkt samarbejde fra teknisk stærke IT-specialister med sund forretningsforståelse.

Vi understøtter din forretnings IT-behov og sikrer stabil drift. Betragt os som din egen eksterne IT-afdeling, og kald os gerne kollegaer.

Få tryghed, vagttelefon til 24/7 support og meget mere.

Outsource din IT til os

Har I kompetencerne og tiden til IT-udvikling og drift? Du kan frigive dine ressourcer ved at bruge os som din eksterne IT-afdeling.

Sikkerhed

Lukkede systemer udadtil, åbenhed og fleksibilitet internt i organisationen. Vi sikrer nem adgang til forretningen, men lukker af for hackere og malware. Altid med fuld backup-plan.

Support

Få adgang til vores support med 24/7 vagttelefon. Professionel hjælp og fjernsupport er naturligvis en del af den IT-outsourcing, vi tilbyder. Vi hjælper på både Windows og Mac computere.

Service

God service handler om mere end høflighed og smil. Vi forstår vores kunder og deres processer, hvilket gør os i stand til at både rådgive og skabe værdi med de rette IT-løsninger. Dét er service.

Få din egen eksterne IT-afdeling

Vi tager fuld hånd om dine løsninger, så de altid er velfungerende og understøtter forretningen. Som dit valg til IT-outsourcing afdækker vi naturligvis alle behov for hardware, software, sikkerhed, support og backup. Resultatet bliver en komplet løsning, der er matcher virksomhedens arbejdsgang.

Dertil får du altid support. Vi er kun et opkald væk fra et løse udfordringen – selvfølgelig med 24/7 vagttelefon.

Ring til os

Vil du høre mere om IT-outsourcing hos Sydjysk Data?

Hos Sydjysk Data mener vi, at et succesfuldt outsourcingforhold baserer sig på følelsen af partnerskab. Derfor ønsker vi, at din virksomhed betragter os som en værdifuld eksperthjælp, hvortil der er en klar service level agreement med fuld gennemsigtighed - for en høj grad af tillid.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får taget professionel hånd om dine outsourcing-opgaver.

Send en mail
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger