Rådgivning, vejledning og support til Mac

Sydjysk Data yder hjælp til alle Apple produkter, både Apples iMac, Macbook Pro, Macbook Air samt iPhones og iPads. Opsætning af backup til Time Capsule eller til en ekstern harddisk ved hjælp at Apples indbyggede Time Machine.

Windows

Kør Windows på din Mac. Vi hjælper jer med at finde løsninger på at køre Windows programmer på jeres Mac. F.eks. med Boot Camp, virtualisering eller Microsoft Remote Desktop.

Sikkerhed

Mange mennesker har den holdning, at Mac's ikke kan blive ramt af virus, men det kan de sagtens. Kontakt os for at høre hvordan vi kan beskytte jer mod disse trusler.

Software

Når man har problemer med sin Mac, skyldes det oftes tredjeparts programmer. Med vores flere års erfaring med Mac og programmer, kan Sydjysk Data nemt og hurtigt løse dem.

Reparationer - Få hjælp til reparation af iPad, Mac eller iPhone

Sydjysk Data er et IT firma med fokus på at levere gode IT-løsninger i samarbejde med lokale partnere for at kunne levere den bedste service. Vi kan derfor tilbyde reperationer af iPhone, iPad og Macs på autoriserede Apple-serviceværksted, som sikrer dig høj kvalitet.
Få tilbud på reperationen inden påbegyndt arbejde
Alle reparationer udføres i ESD(anti statisk) sikrede omgivelser
Alle værksteder har titlen Apple Authorized Service Provider (AASP)
Garanti på alle reperationer

Fjernsupport - hurtigt og nemt.

Udover service hos jer, yder vi også telefon- og fjernsupport for hurtig assistance. Vi sidder klar ved telefonen fra 08:00 til 16:00.

Til de fleste problemer og opsætninger kan det være en fordel at arbejde direkte på Mac'en. Det kan vi gennem fjernsupport.

Vi yder fjernsupport gennem TeamViewer, hvor vi efter aftale med dig kan få adgang til din Mac. Her kan du følge med i, hvad vi laver, mens fjernsupporten er i gang.

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2017 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.