Fejlfinding, reparation og service

Vi sørger for levering og installation af jeres IT-løsning på det tidspunkt det passer jer bedst. Med opsætning af netværk, computer, server, printer og mere, arbejder vi med alt inden for IT, fra kontor til butik.

Salg

Står I og mangler ny computere, printer eller netværks udstyr? Vi finder frem til udstyr der passer perfekt til jeres behov og arbejdsgang.

Support

Har I problemer med at åbne PDF dokumenter, kan I ikke sende mails eller gider server ikke at starte? Vi sidder klar ved telefonen, for at løse jeres problemer.

Reparation

Vi har eget værksted, hvor langt de fleste reparationer af computere kan klares. Vi tilbyder bl.a. udskiftning af harddiske og rensning af PC for virus.

Fjernsupport - hurtigt og nemt.

Udover service hos jer, yder vi også telefon- og fjernsupport for hurtig assistance. Vi sidder klar ved telefonen fra 08:00 til 16:00.

Til de fleste problemer og opsætninger kan det være en fordel at arbejde direkte på PC'en. Det kan vi gennem fjernsupport.

Vi yder fjernsupport gennem TeamViewer, hvor vi efter aftale med dig kan få adgang til din PC eller Mac. Her kan du følge med i, hvad vi laver, mens fjernsupporten er i gang.

Sydjysk Data ApS

Platinvej 26B, 6000 Kolding

7930 1818

info@sjd.dk

CVR: 30570898

Man - Tor: 8:00-16:00, Fre: 8:00-15:00

Copyright © 2017 Sydjysk Data. Alle rettigheder forbeholdes.