Uniconta

Uniconta er et komplet og moderne online økonomisystem, der gør bogføring og fakturering let - uanset din virksomheds størrelse og kompleksitet.

Systemet er kendetegnet af en høj grad af brugervenlighed, hvilket gør det let at udføre de daglige rutiner og gemme data sikkert i skyen.

Hos Sydjysk Data tilbyder vi skræddersyet opsætning af systemet og hjælper gerne med flytning fra et andet økonomisystem.

Moderne online økonomiløsning

Sikker dataopbevaring

Med Uniconta er alle dine data samlet i skyen - inkl. backup. Alt er samlet centralt for fuldt overblik og let tilgængelighed for alle med adgang til systemet.

Stort udvalg af integrationer

Har du brug for at integrere et særligt system? Vi tilpasser Uniconta-løsningen, så det passer til virksomhedens rutiner – uden kompromis.

Fås som app

Uniconta tilbyder deres egen Assistant app, så du også kan få arbejdet udført, mens du er på farten. App’en findes naturligvis til både iOS og Android.

Få fuld fleksibilitet

Savner du overblik over økonomi, kunder, leverandører og meget andet? Med Uniconta får du adgang til ét samlet system, hvorfra du har hjælp til at håndtere driften og understøtte alle økonomiprocesser effektivt.

Du kan let tilpasse systemet og udvide med moduler for at drive forretningen optimalt. Takket være tilpasningsmuligheder til felter, layout og rapporter, samt et stort udvalg af moduludvidelser, får du et samlet økonomisystem, du kan integrere med resten af dit IT-miljø. På en måde der giver mening for din virksomhed.

Tilpasningen sikrer samtidig, at du ikke skal betale for ting, du ikke bruger.

Vi hjælper med en professionel overgang

Har du et økonomisystem, som du ønsker at skifte ud? Vi hjælper dig med at komme sikkert fra systemer som C5, NAV, e-conomic etc. over i Uniconta.

Den glidende overgang, skræddersyede opsætning og muligheden for specialprogrammering giver dig alle forudsætninger for at lande i det perfekte program.

Kom godt i gang allerede nu med at bruge Uniconta, du skal bare trykke på nedenstående link:
Opret Uniconta bruger

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger