Exchange Online

Microsoft Exchange Online er - efter vores professionelle vurdering – den bedste e-mail-løsning. Exchange Online beskytter ikke bare data og oplysninger, men har effektiv antimalware- og antispamfiltrering indbygget. Systemet giver brugerne adgang til mail, kalenderfunktion og kontakter på tværs af browsere og enheder.

Sydjysk Data hjælper dig med opsætning og migrering fra andre systemer. Vi synkroniserer dine mails, kontakter og kalenderaftaler, så du er flyvende fra start, når du overgår til Microsofts populære Exchange-tjeneste.

Kvalitets E-mail-løsning

Sikkerhed og databeskyttelse

Exchange Online beskytter sendte oplysninger og kan forhindre brugere i at sende følsomme oplysninger til uvedkommende. Indbakken beskyttes mod malware og spam.

Fuld support til din løsning

Med en aftale hos Sydjysk Data kan du få support 24/7. Vi hjælper med alt fra rådgivning til implementering og synkronisering af mails, kontakter og kalender. Vi tilbyder selvfølgelig fjernsupport.

Masser af plads

Med til Microsofts Exchange løsning hører der masser af plads til mails, kontakter m.m. Du får både et stort postkasselager og kan sende store filer med dine mails.

Sikker e-mail med NemID

Sydjysk Data hjælper gerne med opsætning af sikker e-mail med NemID-bekræftelse. Perfekt til dig, der får brug for at sende fortrolige e-mails til f.eks. din kommune eller din bank.

Microsoft Exchange gør deling let

For mange virksomheder er det essentielt at kunne dele postkasser og kalender. Med Exchange Online bliver dette nemmere end nogensinde før – særligt med adgang fra forskellige enheder og på tværs af browsere.

Vi hjælper naturligvis gerne med opsætning af smarte postkasseregler, som holder indbakken fri for spam og løser udfordringer med arkivering og overholdelse af gældende standarder.

Kontakt os for at høre mere.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger