Hosting af økonomisystemer

Kombinationen af hurtigere internetforbindelser og hostingens fleksibilitet samt backup-muligheder, har gjort det mere og mere populært at få hosted hele økonomisystemet.

Løsningen sikrer let tilgængelighed med mulighed for at logge på, lige meget hvor du befinder dig! Dette lader sig ikke mindst gøre takket være en sikker krypteret forbindelse, hvormed data sendes mellem server og brugerens enhed uden sikkerhedshuller.

Hos Sydjysk Data er vi naturligvis med helt fremme på parametre som hastighed, sikkerhed og backup, hvilket gør det til en nem beslutning at placere dit økonomisystem i vores sikre rammer.

Flere brugere samtidig

Vores hosting af økonomisystemer gør det muligt for flere brugere at anvende platformen samtidig for maksimal produktivitet. Glem siloer, sig goddag til fleksible rammer.

Ingen ekstra udgifter til vedligeholdelse

Vi sørger for en toptunet serverløsning til hele dit økonomisystemsystem. Vi har en tårnhøj oppetid og kører løbende backup af alle dine værdifulde data.

Sikker forbindelse fra danske servere

Din forbindelse er naturligvis beskyttet, når du får hosting fra Sydjysk Data. Vores servere er desuden fysisk placeret i Danmark for maksimal sikkerhed og hastighed.

Interesseret i at høre mere?

Det kan være en stor beslutning at lave om på IT-strukturen, men ofte sparer løsningen dig for både udgifter til vedligeholdelse samt bekymringer vedrørende f.eks. sikkerhed og backupplaner.

Vi står klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rette løsning for en glidende overgang til et hosted setup.

Kontakt os for at høre mere om dine mange fordele.

Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger
Brancheløsninger